PriceRunners nyhetsrum

Nyheter från PriceRunner - pressmeddelanden, undersökningar, tester, bildbank och kontakt

Elektronisk förhandsinformation mottagen

Elektronisk förhandsinformationHar du också fått meddelande om ”elektronisk förhandinformation mottagen” från Posten? Då är du inte ensam. Jag tog kontakt med Posten för att ta reda på vad det betyder.

Så här säger Posten om vad elektronisk förhandsinformation mottagen betyder; ”Med elektronisk förhandinformation mottagen” menas att posten har fått en notering om att avsändaren kommer att använda sig av posten för att leverera sitt paket. Oftast är denne avsändare ett företag och avtalskund hos posten, därför har de möjlighet att registrera paket med kollinummer och samtidigt skicka denna information till oss. Sedan kanske de samlar alla paket och en lastbil kommer och hämtar upp dem dagen efter. Elektronisk förhandsinformation mottagen innebär alltså att vi inte mottagit paketet i fysisk form utan att den är på väg till oss.

Alltså dröjer det troligtvis ett tag innan varan är framme hos dig men att företaget du beställt av har börjat administrera utskicket. Vi på PriceRunner hoppas att du får din vara så snabbt som möjligt. Dessutom vore det kul om du kommer tillbaka till oss för att recensera ditt köp 🙂

  • bermanis

    fan vad hala dom är störande, ska det vara så svårt att vara ärliga med hur lång tid det tar

  • Gunnar Gren

    Precis så som CDON gör, skriver att varan finns i lager, sedan skickar ett ”förhandsbesked” till posten och bekräftelse till kunden. VIlket gör att de flest? kunder tror att paketet är på väg och sedan när det tar 3-5 (elle rmer dagar) tror att det är posten som är slö. Jag har tom fått ett svar från CDON om att posten hämtat paketet.
    Tack för infon