2020-07-20 13:01Nyheter

Bättre sökningar med produktversioner

Vad innebär produktversioner?

Har du någonsin önskat att du kan filtrera produkter på mer än bara pris och lagerstatus? Nu kan du det! Med PriceRunners nya funktion produktversioner kan du enkelt välja mellan olika versioner av samma produkt.

Du kanske har hittat ett par skor men vill se dem i en annan färg? Eller så letar du efter en iPhone och vill jämföra mellan de olika storlekarna?

PriceRunners produktversioner låter användarna hitta sina produkter snabbare och lättare. 

Så använder du produktversioner i appen

1. Öppna appen

2. Klicka på "Sök" längst ner i mitten

3. Skriv in namnet på produkten du letar efter

Skriv namnet på den vara eller den produkttyp du letar efter. I det här fallet skriver vi "iPhone 11" som ett exempel.

4. Klicka på sökträffen

När du skrivit in ditt sökord klickar du på det sökförslag som bäst överensstämmer med det du letar efter. I detta exempel väljer vi att klicka på det översta förslaget; "iPhone 11 64GB".

5. Välj mellan olika produktversioner

Du kommer nu till produktsidan och kan välja mellan olika versioner av produkten. I det här fallet finns iPhone 11 i tre olika produktversioner - 64 GB, 128 GB och 265 GB. Välj den version du är intresserad av eller jämför mellan de olika versionerna. Så enkelt är det!

Så använder du produktversioner på datorn

1. Gå in på PriceRunner.se

2. Använd sökfunktionen

Markera fältet med texten "Vad letar du efter idag?".

3. Skriv in namnet på produkten du söker efter

Skriv namnet på den vara eller den produkttyp du letar efter. I det här fallet skriver vi "iPhone 11" som ett exempel.

4. Klicka på sökträffen

När du skrivit in ditt sökord, exempelvis iPhone 11, klickar du på det sökförslag som bäst överensstämmer med det du letar efter. I detta exempel väljer vi att klicka på det översta förslaget; "iPhone 11 64GB".

5. Välj mellan olika versioner

Du kommer nu till produktsidan och kan välja mellan olika versioner av din produkt. I det här fallet finns iPhone 11 i tre olika versioner - 64 GB, 128 GB och 265 GB. Välj den version du är intresserad av eller jämför mellan de olika versionerna. Så enkelt är det!


Om PriceRunner

PriceRunner är Sveriges största oberoende tjänst för jämförelseshopping med 2,3 miljoner produkter. Vi jämför priser från 6.400 butiker i 25 länder - bara butiker som levererar till Sverige. PriceRunner har varje månad över 10 miljoner besök på våra sajter i fyra länder. Vi hjälper miljontals konsumenter att hitta bättre produkter och spara pengar genom lägre priser. På PriceRunner kan besökarna jämföra produkter, priser, specifikationer, läsa professionella produkttester och ta del av andra användares recensioner av produkter och butiker. PriceRunner erbjuder sina medlemmar en Köpgaranti utan kostnad som skyddar kunden vid köp upp till 50 000 kronor från ett stort antal butiker på nätet. I mars 2019 utsåg PriceRunner i utmärkelsen Topp 100 2019 till Årets Bästa Sök- och Jämförelsetjänst av tidningen IDG. Bolaget har 130 medarbetare på kontoren i Stockholm, Sverige och Nykøbing, Danmark.