2020-02-07 12:57Pressmeddelande

PriceRunner i samarbete med King of Nordic

PriceRunner i samarbete med King of NordicPriceRunner i samarbete med King of Nordic

PriceRunner ingår ett nytt samarbete med King of Nordic Championship – Nordens ledande CS:GO-turnering.

Genom att visa bästa pris på utvalda gamingprodukter under matcherna ger vi alla gamers möjligheten att göra en riktigt bra deal, säger Philip Johannessen, Head of Branding and Social vid PriceRunner.

Gamingkategori är stor på PriceRunner, som har tusentals olika produkter som kan prisjämföras. Det går att jämföra priser på allt från gamingstolar till gamingdatorer, och i genomsnitt kan du spara upp till 30 procent genom att shoppa i den billigaste butiken istället för den dyraste.

King of Nordic är Nordens största e-sportturnering för CS:GO och är en turnering för nya talanger och stjärnor bland Nordens Counter Strike-elit.

Upp emot 2500 spelare har hittills deltagit i varje säsong av King of Nordic. King of Nordic Championship grundades 2015, och det här starten för den 15:e säsongen.

Turneringen startar 7 februari, med nationella kvalificeringsturneringar i Sverige, Danmark, Norge och Finland med nordiska finaler varje vecka. Det finns totalt åtta divisioner i denna omgång av Nordiska mästerskapet.

För oss är det fantastiskt roligt att vi tack vare King of Nordic kan visa upp oss på en för oss helt ny plattform, Twitch, säger Philip Johannessen.

King of Nordic kan följas live, turneringen streamas på Twitch: https://www.twitch.tv/kingofnordic

Vi hoppas kunna ge bra erbjudanden till en målgrupp som ligger oss varmt om hjärtat, säger Philip Johannessen.

Läs mer om King of Nordic tävlingen här:

Hitta gamingprodukter här


Om PriceRunner

PriceRunner är Sveriges största oberoende tjänst för jämförelseshopping med 2,3 miljoner produkter. Vi jämför priser från 5.900 butiker i 25 länder - bara butiker som levererar till Sverige. PriceRunner har varje månad över 10 miljoner besök på våra sajter i fyra länder. Vi hjälper miljontals konsumenter att hitta bättre produkter och spara pengar genom lägre priser. På PriceRunner kan besökarna jämföra produkter, priser, specifikationer, läsa professionella produkttester och ta del av andra användares recensioner av produkter och butiker. PriceRunner erbjuder sina medlemmar en Köpgaranti utan kostnad som skyddar kunden vid köp upp till 50 000 kronor från ett stort antal butiker på nätet. I mars 2019 utsåg PriceRunner i utmärkelsen Topp 100 2019 till Årets Bästa Sök- och Jämförelsetjänst av tidningen IDG. Bolaget har 130 medarbetare på kontoren i Stockholm, Sverige och Nykøbing, Danmark.