2019-10-09 08:00Pressmeddelande

PriceRunner test: Här är de bästa klimatsmarta kaffemuggarna

Hydro Flask Wide Mouth är bäst i testHydro Flask Wide Mouth är bäst i test

Brukar du ta ditt kaffe to go? Spara pengar och gör något bra för miljön på samma gång. Sluta med engångsmuggar och välj istället en flergångsmugg. Men vilken modell är bäst?

PriceRunner har testat flergångsmuggarna du kan använda om och om igen och utser Hydro Flask Wide Mouth till bäst i test.

”Det är en påkostad, helt tät mugg med utmärkt värmehållande förmåga och smart lock. Till bästa budgetval utser vi Termosmugg Asaklitt, en prisvärd flergångsmugg som klarar av att hålla både varmt och tätt.” avgör testet.

Testet av flergångsmuggar har gjorts i samarbete med Håll Sverige Rent och PriceRunner har testat 9 olika flergångsmuggar.

”Många dricker varje dag flera koppar kaffe eller te medan de är på språng, och därför har det varit ett spännande uppdrag att avgöra vilken som är den bästa flergångsmuggen.” säger Head of Content Tobias Jacobsson, PriceRunners testavdelning.

Hitta bättre produkter

PriceRunner är Sveriges största oberoende tjänst för jämförelseshopping med

1,8 miljoner produkter. Vi jämför priser från 5.900 butiker i 25 länder. PriceRunners mission är att hjälpa konsumenter att hitta bättre produkter och bättre erbjudanden.

Därför är PriceRunner mycket mer än prisjämförelser och lägsta pris på en produkt.

“Vi vill att konsumenter ska kunna använda PriceRunner för att hitta bättre produkter. Bättre kvalitet innebär att de håller längre – och det är bra för miljön. På PriceRunner kan besökarna dessutom använda över 50 olika filter för att hitta de mest miljövänliga produkterna, exempelvis lägre elförbrukning”, säger Nicklas Storåkers, VD PriceRunner.

PriceRunner bidrar till en hållbar samhällsutveckling bland annat genom att testa produkter.

500 produkter testas per år

PriceRunner utför varje år många och ibland mycket omfattande produkttester. Produkterna testas alltid i verkligheten, så som de är tänkta att användas av konsumenten.

“Vi vill hjälpa konsumenterna att hitta både de bästa priserna och de bästa produkterna,” säger Tobias Jacobsson, Head of Content, PriceRunner.

I vårt test av flergångsmuggar har vi låtit vanliga kaffedrickare använda olika modeller av flergångsmuggar. Muggarna har både använts för kaffe eller annan dryck som tas med hemifrån, och som ett utbyte mot engångsmuggar för att ta sitt köpekaffe i. Varje mugg har testats i två exemplar.

“Vi testar alla produkter så som de är tänkta att användas i verkligheten. Testerna pågår ofta under flera månader och ibland i flera år. Våra utmärkelser BÄST I TEST och BÄSTA BUDGETVAL hjälper konsumenter att köpa de bästa produkterna - oavsett storlek på plånboken.

Testerna uppdateras kontinuerligt i takt med att nya produkter lanseras på marknaden. PriceRunner testar ca 500 produkter per år. Exempelvis robotgräsklippare, mobiltelefoner, roddmaskiner, barnoveraller och dammsugare.

PriceRunner har testat produkter sedan 2010 och är nu en av de största aktörerna på den nordiska marknaden.

Läs hela testen av flergångsmuggar här

Se översikt av testresultatet

Test av flergangsmuggar

Test av flergangsmuggar

Kontakt:

Tobias Jacobsson, Head of Content

070-746 91 92
tobias.jacobsson@accolade.nu

Nicklas Storåkers, VD

070-861 80 01                                 

nicklas.storakers@pricerunner.com

 Om PriceRunner

PriceRunner är Sveriges största oberoende tjänst för jämförelseshopping med 1,8 miljoner produkter. Vi jämför priser från 5.900 butiker i 25 länder - bara butiker som levererar till Sverige. PriceRunner har varje månad över 10 miljoner besök på våra sajter i fyra länder. Vi hjälper miljontals konsumenter att hitta bättre produkter och spara pengar genom lägre priser. På PriceRunner kan besökarna jämföra produkter, priser, specifikationer, läsa professionella produkttester och ta del av andra användares recensioner av produkter och butiker. PriceRunner erbjuder sina medlemmar en Köpgaranti utan kostnad som skyddar kunden vid köp upp till 50 000 kronor från ett stort antal butiker på nätet. I mars 2019 utsåg PriceRunner i utmärkelsen Topp 100 2019 till Årets Bästa Sök- och Jämförelsetjänst av tidningen IDG. Bolaget har 130 medarbetare på kontoren i Stockholm, Sverige och Nykøbing, Danmark.