2021-08-20 10:19Pressmeddelande

PriceRunner växer med två nya kommunikationschefer

Christine Gouldthorp, Evelina Galli & Katrine BarslevChristine Gouldthorp, Evelina Galli & Katrine Barslev

PriceRunner växer med två nya kommunikationschefer för Sverige och Danmark

Förra året blev ett tillväxtår för e-handelsbranschen och PriceRunner anställde 30 nya medarbetare. Nu utökar prisjämförelsetjänsten ytterligare; Evelina Galli, tidigare journalist hos IDG, samt Katrine Barslev, före detta Nordic Marketing & Communications Manager på Mynewsdesk, för att leda PriceRunners kommunikationsarbete i Sverige respektive Danmark.

Sedan bolaget återigen blev svenskägt 2016 har PriceRunner kontinuerligt förbättrat och förnyat sina tjänster, där en total återuppbyggnad av hemsidan och skapandet av en mobilapp spelat nyckelroller i bolagets framgång.

Hos PriceRunner arbetar ett 150-tal anställda på kontoren i Stockholm och Nykøbing Falster, där några av de nyförvärvade talangerna ska stärka upp den nuvarande kommunikationsavdelningen.

PriceRunner är idag i en position där vi kan ha en ansvarig kommunikatör på samtliga marknader. Bolaget utvecklas ständigt och det är viktigt att vi kan nå ut med alla tjänster bolaget erbjuder för att optimera kundupplevelsen. Jag är övertygad om att de här nyrekryteringarna kommer hjälpa oss att ta det arbetet till nästa nivå.” säger Nicklas Storåkers, VD på PriceRunner.

Evelina Galli är utbildad journalist och har haft en lång karriär hos amerikanska mediebolaget IDG, International Data Group, där hon arbetat sedan 2010 för flertalet redaktioner. Arbetet har främst varit inom teknik och konsumentprodukter och hon har även rapporterat från stora globala mässor som CES, IFA, E3 och Computex.

Hennes stora passion är prylar och teknik vilket hon ofta rapporterar om i olika morgonsoffor. Hos PriceRunner kommer Evelina fortsätta vägleda svenska konsumenter som teknik- och konsumentexpert, samt leda det strategiska och operativa kommunikationsarbetet i Sverige.

Evelina Galli

Det bästa jag vet är att prata om konsumentfrågor på ett sätt som alla förstår. PriceRunner är det perfekta stället för mig att få använda mina erfarenheter som journalist och passion för teknik, vilket jag hoppas kommer vara till nytta för så många konsumenter som möjligt.” säger Evelina Galli.

En andra nyrekrytering är Katrine Barslev, även hon är journalist i grunden och kommer senast från Mynewsdesk, där hon bland annat varit ansvarig för företagets marknadsföring och kommunikation i Norden.

Katrine har stor erfarenhet av både strategiskt och operativt kommunikationsarbete från roller hos både Mynewsdesk och Viaplay, samt flera års erfarenhet som journalist i både Sverige och Danmark. Hos PriceRunner blir hon ansvarig för företagets kommunikationsarbete på den danska marknaden.

Katrine Barslev

Det är otroligt spännande att ansluta till ett företag mitt i en tillväxtresa och PriceRunner har redan en stark etablering på den danska marknaden. Jag ser fram emot att bli en hjälpande hand i danskarnas vardag genom att guida dem till bättre och smartare beslut i hela köpresan.” säger Katrine Barslev.

Evelina och Katrine kommer båda ingå i teamet där Christine Gouldthorp sedan tidigare är ansvarig för PriceRunners kommunikation i Storbritannien. Christine har både bott och arbetat under många år i Storbritannien med strategisk och taktisk kommunikation för olika konsumentprodukter och globala varumärken.Om PriceRunner

PriceRunner är Sveriges största jämförelsetjänst med 2,4 miljoner produkter hos 7.200 butiker i 27 olika länder. Vi har 150 medarbetare i Stockholm, Sverige och Nykøbing, Danmark. Våra tjänster används närmare 20 miljoner gånger varje månad av konsumenter som kan jämföra produkter, priser, specifikationer, läsa professionella produkttester och ta del av andra användares recensioner av produkter och butiker. PriceRunner är ett helt oberoende företag. Vi ägs inte av några tillverkare och är inte beroende av dem, återförsäljare eller andra organisationer med intresse att sprida partisk information. Vårt mål är att hjälpa konsumenter hitta rätt produkter till bättre priser. Varje månad hjälper vi miljontals konsumenter hitta bättre och billigare produkter och samtidigt spara pengar genom att använda PriceRunners tjänster.


Kontaktpersoner

Evelina Galli
Teknik & Konsumentexpert
Evelina Galli
Är du kund hos oss och behöver hjälp med ett köp eller att synas på PriceRunner? Vänligen kontakta vår kundtjänst på infose@pricerunner.com eller ring +46 (0)8 562 103 50