2022-04-11 11:00Pressmeddelande

Här är finalisterna i Årets E-handlare 2022

Årets E-handlare

Efter rekordstort engagemang kan PriceRunner nu avslöja vilka butiker som gått vidare i Årets E-handlare 2022.

PriceRunner har sedan 2006 anordnat tävlingen Årets e-handlare. Här prisas de butiker som särskiljer sig inom 20 olika kategorier. Under årets början har svenska konsumenter fått bidra med omdömmen och rösta på sina favoritbutiker. 

De senaste veckorna har PriceRunner jobbat för fullt med att sammanställa resultatet. Efter rekordmånga röster kan vi nu meddela vilka som tagit sig vidare som finalister i de olika kategorierna.

De butiker som fått högst snittbetyg och flest röster har gått vidare till tävlingens nästa moment: Mystery Shopping. Här utvärderas e-handlarnas köpupplevelse, där bland annat användarvänlighet och kundbemötande sätts på prov.

Under årets tävling är hållbarhet i stort fokus, så ett tydligt miljötänk väger starkt i bedömningen. Inte nog med det, vi har dessutom introducerat ett helt nytt pris: Årets hållbarhetspris. Utöver det delas även priset Årets E-mästare ut till den av finalisterna som fått högst betyg av alla finalister.

Samtliga vinnare kommer avslöjas på prisutdelningen för Årets E-handlare 2022 senare i vår. På PriceRunner.se kan du läsa mer om Årets E-handlare.

Här är finalisterna inom sina respektive kategorier:

Badrum
K-Rauta
Bygghemma
Bygglager

Barn & Familj
Babyland
Stor&Liten
Babymarkt

Datorprodukter
Inet
Webhallen
NetOnNet

Fordon & Tillbehör
E-Wheels
DDesign
BRL Electronics

Fritid
Widforss
Addnature
Skistarshop

Hem & Inredning
Batteriexperten
Royal Design
Nordic Nest

Hälsa
Apotea
Kronans Apotek
Apohem

Böcker
Ginza AB
Tales.se
BookOutlet

Renovering & Bygg
K-Rauta
Hornbach
Proffsmagasinet

Kläder & Accessoarer
Babyland
Stor&Liten
Johnells

Foto & Video
Cdon
CyberPhoto
Proshop

Sport
Sportfiskeprylar.se
Hestbolaget
Bikester

Kök
Bagaren och Kocken
Nordic Nest
Kitchentime

Skönhet
Lyko
Cocopanda
Flowlife

Vitvaror
Elon
Hemmy
Tretti

Leksaker
Babyland
Cdon
Stor&Liten

Ljud & Bild
NetOnNet
Elgiganten
Hembiobutiken

Spelkonsoler & Spel
Webhallen
Spel & Sånt
MaxGaming

Mobiltelefoner
Elgiganten
Cdon
Power

Trädgård
GardenStore
Hylte Jakt & Lantman
JulaOm PriceRunner

PriceRunner är Nordens största jämförelsetjänst. Bolaget har verksamhet i fyra länder och jämför 3,7 miljoner produkter hos 22 500 butiker i 25 olika länder. Vi har drygt 200 medarbetare i Danmark, Norge och Sverige. Varje månad används vi av konsumenter som kan jämföra produkter, priser, specifikationer, läsa professionella produkttester och ta del av andra användares recensioner av produkter och butiker. PriceRunner ägs av Klarna. PriceRunner är ett helt oberoende företag. Vi ägs inte av några tillverkare och är inte beroende av dem, återförsäljare eller andra organisationer med intresse att sprida partisk information. Vårt mål är att hjälpa konsumenter hitta rätt produkter till bättre priser. Varje månad hjälper vi miljontals konsumenter hitta bättre och billigare produkter och samtidigt spara pengar genom att använda PriceRunners tjänster.


Kontaktpersoner

Evelina Galli
Teknik & Konsumentexpert
Evelina Galli
Är du kund hos oss och behöver hjälp med ett köp eller att synas på PriceRunner? Vänligen kontakta vår kundtjänst på infose@pricerunner.com eller ring +46 (0)8 562 103 50