2023-03-21 07:00Pressmeddelande

Här är finalisterna i Årets E-handlare 2023

Nu har svenskarna har sagt sitt: Här är våra favoritbutiker på nätet!

Efter månader av insamling av röster och omdömen har landets konsumenter nu valt ut sina kandidater till den prestigefyllda utmärkelsen Årets E-handlare. Inom 20 olika kategorier kan PriceRunner nu presentera vilka tre e-handlare som utmärkt sig inom varje segment.

Bland finalisterna hittar vi flera bekanta namn från ifjol, som fjolårets E-mästare Babyland och vinnare av Årets hållbarhetspris 2022 Apotea, men även nya tillskott som Proteinbolaget och Bauhaus. Dessa, tillsammans med resterande finalister, har nu gått vidare till nästa moment i tävlingen: Mystery Shopping. Här sätts kundupplevelsen på prov, där alltifrån användarvänlighet till kundservice bedöms.

Utöver vinnare i dessa 20 kategorier kommer två ytterligare pris delas ut i årets tävling. Årets E-mästare tilldelas den e-handlare som både vunnit kundernas kärlek och utmärkt sig under Mystery Shopping momentet. Precis som förra året delas även Årets Hållbarhetspris ut till den butik som briljerar med ett genomgående hållbarhetstänk i sin verksamhet.

Badrum
Bauhaus
Bygghemma
Badhuset

Barn & Familj
Babyland
BabyWorld
Jollyroom.se

Datorprodukter
Inet
Power SE
Proshop

Fordon & Tillbehör
DDesign
BRL Electronics
Elbilsvaruhuset

Foto & Video
Scandinavian Photo
CyberPhoto
Power

Fritid
Widforss
Jakt.se
Addnature

Hem & Inredning
Royal Design
Villahome.se
Nordic Nest

Hälsa
Apotea
Apohem
Proteinbolaget

Kläder & Accessoarer
Partykungen
Johnells
Outnorth

Kök
Cervera
Kitchentime
Bagaren och Kocken

Leksaker
Stor&Liten
ToySpace
Leksakscity

Ljud & Bild
MediaMarkt
NetOnNet
Hembiobutiken

Renovering & Bygg
Bygglager
Proffsmagasinet
K-Rauta

Skönhet
Cocopanda
Lyko
Bangerhead

Spelkonsoler & Spel
Webhallen
Spel & Sånt
MaxGaming

Sport
Sportfiskeprylar.se
Flowlife
Unisportstore.se

Mobiltelefoner
NetOnNet
Elgiganten
Teknikdelar

Trädgård
Hylte Jakt & Lantman
GardenStore
Duab

Vitvaror
Tretti
Hemmy
Elon

Böcker
Ginza AB
Cdon
BookOutlet

Vinnaren av Årets E-handlare presenteras 10 maj. Läs mer om tävlingen här!


Om PriceRunner

PriceRunner är Nordens största jämförelsetjänst. Bolaget har verksamhet i fyra länder och jämför 3,7 miljoner produkter hos 22 500 butiker i 25 olika länder. Vi har drygt 200 medarbetare i Danmark, Norge och Sverige. Varje månad används vi av konsumenter som kan jämföra produkter, priser, specifikationer, läsa professionella produkttester och ta del av andra användares recensioner av produkter och butiker. PriceRunner ägs av Klarna. PriceRunner är ett helt oberoende företag. Vi ägs inte av några tillverkare och är inte beroende av dem, återförsäljare eller andra organisationer med intresse att sprida partisk information. Vårt mål är att hjälpa konsumenter hitta rätt produkter till bättre priser. Varje månad hjälper vi miljontals konsumenter hitta bättre och billigare produkter och samtidigt spara pengar genom att använda PriceRunners tjänster.


Kontaktpersoner

Evelina Galli
Teknik & Konsumentexpert
Evelina Galli
Är du kund hos oss och behöver hjälp med ett köp eller att synas på PriceRunner? Vänligen kontakta vår kundtjänst på infose@pricerunner.com eller ring +46 (0)8 562 103 50