2021-11-01 09:00Pressmeddelande

PriceRunner tävlar ut monsterdator i virtuell skattjakt

Klura ut vilka komponenter vi vill ha i vår gamingburk och vinn hela bygget! PriceRunner tävlar nu ut en maffig pc med maxad prestanda till en lycklig vinnare.

Det är inte lätt att vara gamer idag. Halvledarbristen har lett till att vi hänger på låset för att få tag i nya grafikkort, eller tvingas köpa komponenter till överpris på andrahandsmarknaden. I väntan på att våra önskekomponenter ska dyka upp i lager bestämde PriceRunner sig för att erbjuda ett tidsfördriv i form av en virtuell skattjakt, specifikt för pc-gamers.

Upplägget är enkelt: Alla som tror sig ha vad som krävs behöver surfa in till vår sajt, där vi har gömt ledtrådar lite här och var. Som om det inte var nog svårt att hitta hintarna i sig, måste de ibland även deshifreras en extra gång för att lista ut vilken komponent de leder till.

Deltagarna måste sedan samla ihop alla komponenter i en och samma önskelista, döpt till Monsterbygget. När alla komponenter är samlade får den lyckliga gamern skriva in en nominering för att vara med i tävlingen att vinna hela bygget.

Tävlingen är öppen till den 10 november. Läs mer om tävlingen här!


Om PriceRunner

PriceRunner är Sveriges största jämförelsetjänst med 2,8 miljoner produkter hos 7 400 butiker i 25 olika länder. Vi har drygt 160 medarbetare i Stockholm, Sverige och Nykøbing, Danmark. Varje månad används vi av konsumenter som kan jämföra produkter, priser, specifikationer, läsa professionella produkttester och ta del av andra användares recensioner av produkter och butiker. PriceRunner är ett helt oberoende företag. Vi ägs inte av några tillverkare och är inte beroende av dem, återförsäljare eller andra organisationer med intresse att sprida partisk information. Vårt mål är att hjälpa konsumenter hitta rätt produkter till bättre priser. Varje månad hjälper vi konsumenter hitta bättre och billigare produkter och samtidigt spara pengar genom att använda PriceRunners tjänster.


Kontaktpersoner

Evelina Galli
Teknik & Konsumentexpert
Evelina Galli
Är du kund hos oss och behöver hjälp med ett köp eller att synas på PriceRunner? Vänligen kontakta vår kundtjänst på infose@pricerunner.com eller ring +46 (0)8 562 103 50