2022-10-24 08:00Pressmeddelande

Succén är tillbaka: PriceRunner repriserar sin virtuella skattjakt

PriceRunners skattjakt är tillbaka

Internets klurigaste tävling är tillbaka! Nu kan gamers över hela landet återigen samlas för att lista ut vilka komponenter PriceRunner har använt i sitt monsterbygge för att få chansen att vinna hela bygget.

Förra hösten lanserade PriceRunner för första gången sin virtuella skattjakt för pc-gamers. Med hjälp av riktigt kluriga ledtrådar kunde man här lista ut alla komponenter i ett riktigt maffigt datorbygge. I forumtrådar runt om på nätet samlades taggade gamers för att utbyta fynd och diskutera vilka komponenter som kunde tänkas efterlysas.

Vi blev lite tagna på sängen över hur många som lyckades se igenom våra ledtrådar och hitta alla komponenter. Så i år har vi tagit det hela ett steg längre, inte bara när det kommer till prestanda, utan även hur svåra komponenterna är att hitta.” säger Evelina Galli, teknik- och konsumentexpert på PriceRunner.

Nu är det dags att försöka återskapa fjolårets succé. Upplägget är detsamma: Hitta och lös ledtrådarna på PriceRunners sajt för att lista ut vilka komponenter som används I drömdatorn. Samla sedan ihop alla komponenter i en önskelista för att delta i tävlingen och få chansen att vinna rubbet!

Tror du att du har vad som krävs för att hitta alla komponenter i vårt bygge och vinna årets monsterdator? Börja skattjakten här. Det är gratis att delta och tävlingen är öppen fram till den 30 oktober. 

Lycka till! 


Om PriceRunner

PriceRunner är Nordens största jämförelsetjänst. Bolaget har verksamhet i fyra länder och jämför 3,7 miljoner produkter hos 22 500 butiker i 25 olika länder. Vi har drygt 200 medarbetare i Danmark, Norge och Sverige. Varje månad används vi av konsumenter som kan jämföra produkter, priser, specifikationer, läsa professionella produkttester och ta del av andra användares recensioner av produkter och butiker. PriceRunner ägs av Klarna. PriceRunner är ett helt oberoende företag. Vi ägs inte av några tillverkare och är inte beroende av dem, återförsäljare eller andra organisationer med intresse att sprida partisk information. Vårt mål är att hjälpa konsumenter hitta rätt produkter till bättre priser. Varje månad hjälper vi miljontals konsumenter hitta bättre och billigare produkter och samtidigt spara pengar genom att använda PriceRunners tjänster.


Kontaktpersoner

Evelina Galli
Teknik & Konsumentexpert
Evelina Galli
Är du kund hos oss och behöver hjälp med ett köp eller att synas på PriceRunner? Vänligen kontakta vår kundtjänst på infose@pricerunner.com eller ring +46 (0)8 562 103 50